Wineke ten Broeke

06-38724398

Reactie plaatsen

Reacties

Marill Ketelaar
een jaar geleden

Vanaf ong. week 26 van mijn zwangerschap de yogalessen gevolgd bij Wineke. Iedere les deden we afwisselende oefeningen, doorliepen we fasen van de bevalling met bijbehorende ademhalingstechnieken en was er een rustmoment. Heel veel aan gehad tijdens de bevalling!

Nienke Langenkamp
2 jaar geleden

Hoi Wineke

Mijn vriendin en ik zijn beiden zwanger en zouden graag een proefles yoga bij je willen volgen.
Is dit mogelijk? Zo ja op welke dag/tijd?

Mvg
Nienke Langenkamp

Daniéla Prenger
2 jaar geleden

Beste Wineke, ik ben op zoek naar een yoga groep voor mijn moeder die deze zomer 80 jaar wordt. Ze heeft veel last van artrose. Er zijn dagen dat bewegen goed gaat maar ook het tegenovergestelde. Heeft jouw organisatie een yogagroep voor ouderen?

Met vriendelijke groet,
Daniéla Prenger

Rosanne
4 jaar geleden

Tijdens mijn zwangerschap heb ik yogalessen gevolgd bij Wineke. Wat een fijne manier om je voor te bereiden op de bevalling! Iedere week ontspannen met andere aanstaande mama’s, echt een aanrader! Ook de partneravond kan ik aanraden, heel fijn om je samen op de bevalling voor te bereiden.

Marloes
4 jaar geleden

Mede dankzij de yogalessen voelde ik mij (voor zover je dat kan zijn) goed voorbereid op de bevalling. Doordat we iedere les de fase van de bevalling doornamen met bijbehorende ademhalingsoefeningen, gaf dat mij een zeker gevoel en de oefeningen zaten er door die herhaling goed in. Ik heb er dan ook veel aan gehad op het moment toen ik het zo hard nodig had. Daarnaast werkte de les van Wieneke erg ontspannend en dat is natuurlijk erg prettig wanneer je lichaam zo hard aan het werk is.

Serena Huberts
4 jaar geleden

Zowel tijdens mijn eerste als tweede zwangerschap, naar de zwangerschaps yoga geweest. Heerlijk om even een uurtje met jezelf en de baby bezig te zijn en te leren ontspannen. Tijdens beide bevallingen heel veel gehad aan dit alles!

Dorien Rosenkranz
4 jaar geleden

Prettige zwangerschapsyoga lessen gehad bij Wineke. Door de herhaling iedere week, weet je bij de bevalling wat je moet doen qua ademhalingstechnieken en zo kunnen ontspannen. Veel baat bij mijn bevalling gehad. Absoluut een aanrader!